Cautare

445 de rezultate pentru "maramures county" (8.56 secunde)
Proiectele urmaresc dezvoltarea infrastructurii localitatilor mici si mijlocii, in judetele Arad, Maramures, Mures, Harghita, Prahova si Suceava, precum si modernizarea statiei Glina din Bucuresti de epurare a apei.
Prefectii din Alba, Arges, Arad, Bacau, Bistrita Nasaud, Bihor, Brasov, Bucuresti, Buzau, Caras Severin, Cluj, Covasna, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Valcea si Vrancea au fost avertizati ca in aceste zone va ploua torential.
Bucurestiul se afla pe locul 10 in clasamentul datornicilor, iar ultimele doua pozitii sunt ocupate de judetele Maramures si Buzau.
Reprezentantii consiliilor judetene din Alba, Arges, Bihor, Bistrita Nasaud, Brasov, Caras Severin, Cluj, Dambovita, Hunedoara, Maramures, Neamt, Prahova, Sibiu si Suceava au discutat zilele acestea cu oficialii ANT despre posibilitatile legate de programul "Schi in Romania".
Tileagd (Bihor), Dragodana (Dambovita), Urzicuta (Dolj), Cudalbi (Galati), Vima Mica (Maramures), Gorgota (Prahova), Dudestii Noi (Timis), Falciu (Vaslui), Tamboesti (Vrancea), Slobozia Bradului (Vrancea).
Au mai primit bani judetele Maramures, Iasi, Ialomita, Harghita, Covasna, Constanta, Alba, Salaj, Suceava si Bihor. Banii alocati provin din Fondul de rezerva bugetara, aflat la dispozitia Guvernu-lui.
La fel de cautate sunt si pensiunile de la Bran-Moeciu, din Maramures, Bucovina, zona Buzaului si Apuseni, dar si sejururile din statiunile balneoclimaterice.
Judetului Maramures i s-a aprobat o lista cu produse printre care se numara painea de malai taraneasca, oloiul de casa, cascavalul, horinca si palinca de mere.
sase tipuri de tuica (tuica de Zetea, Valea Milcovului, Buzau, Arges, Zalau si Ardeleneasca de Bistrita), cinci de horinca (horinca de Maramures, Camarzana, Seini, Chioar si de Lapus) si alte cinci de vinars (Tarnave, Vaslui, Murfatlar, Vrancea si Segarcea).
„La cursul început ieri, aproximativ 15% din cursanti sunt din Dolj, iar restul din toata tara - Maramures, Satu Mare, Iasi, Buzau, Timis“, a explicat Vladu.
„La cursul început ieri, aproximativ 15% din cursanti sunt din Dolj, iar restul din toata tara - Maramures, Satu Mare, Iasi, Buzau, Timis“, a explicat Vladu.
Delta Dunarii, litoralul romanesc, manastirile din Moldova sau Maramures reprezinta alte destinatii pentru care opteaza turistii straini. Numai in statiunile de pe Litoral sunt asteptati anul acesta peste 100.000 de turisti straini si alti 1,2 milioane de turisti romani.
Acestea sunt Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Bucuresti, Bacau, Botosani, Galati, Iasi, Neamt, Vaslui, Vrancea, Arad, Maramures, Satu Mare, Timis, Bihor, Alba, Cluj, Hunedoara, Mures, Salaj si Covasna.
Maramures, Satu Mare, Salaj si Suceava). Scopul acestui proiect consta in incurajarea si contributia la schimbarea mentalitatii si a modului de actiune in domeniul responsabilizarii sociale a companiilor (RSC).
"SUA a sprijinit turismul Romaniei de mai mult de sapte ani, prin proiecte dezvoltate in regiunile importante ale tarii, precum Maramures, Bucovina, Sibiu si altele ", a afirmat Nicholas Taubman, ambasadorul SUA la Bucuresti.
"SUA a sprijinit turismul Romaniei de mai mult de sapte ani, prin proiecte dezvoltate in regiunile importante ale tarii, precum Maramures, Bucovina, Sibiu si altele ", a afirmat Nicholas Taubman, ambasadorul SUA la Bucuresti.
Calin Gal, comisarul-sef al Garzii Financiare Bihor, ne-a informat ca cele mai mari cantitati de alcool confiscate pe piata bihoreana si pe cea din Vestul tarii provin din judetele Satu Mare si Maramures.
Astfel, pentru Regiunea N-V, beneficiarul eligibil este Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Transilvania de Nord, care este in curs de infiintare si care va avea ca asociati Consiliile Judetene din Cluj, Bihor, Satu Mare, Bistrita-Nasaud, Salaj, Maramures.
La eveniment au participat sefi ai IJPC din Bihor, Arad, Timis, Satu Mare, Cluj si Timis, alaturi de inspectorul-sef al Oficiului Regional al ANPC, Alexandru Andrasi, din Maramures.
De asemenea, in Iernut, Maramures, vor fi construite 49 de locuinte, iar localitatile Campina, Prahova si Hateg, Hunedoara, vor beneficia de cate 40 de unitati locative.
google-analytics.com